srdečne vás pozývame na interaktívny workshop s názvom:

Blueprints for Tomorrow/ Plány pre zajtrajšok

Napĺňanie vízie školy vytváraním inovatívneho vzdelávacieho priestoru.

Dátum: 11. októbra 2024 (piatok)

Čas:       10:00 – 12:00

Miesto: Prírodovedecká fakulta UK, miestnosť CPS+

Počas 2-hodinového podujatia sa budeme venovať skúmaniu inovatívnych dizajnových vzorcov a architektonickým úpravám priestorov školy so zameraním na žiaka, ktoré vám pomôžu v modelovaní a napĺňaní vízie školy.

Program workshopu:

  • Preskúmanie kľúčových trendov dizajnovania priestorov školy
  • Identifikácia jedinečných potrieb Vašich komunít
  • Použitie vizuálnych podnetov na predstavenie zmien
  • Praktické nástroje na vytváranie nových vzdelávacích priestorov

Workshopom vás prevedie Mike Posthumus, ktorý vám predstaví sériu kolaboratívnych aktivít zameraných na pretváranie vzdelávacích prostredí tak, aby boli funkčné, podporovali pohodu, chuť vzdelávať, učiť sa a rozvoj v neustále sa meniacom svete.

Workshop je určený predstaviteľom/zástupcom škôl, ktorí sa zaoberajú myšlienkou školskej vízie či transformáciou vzdelávania.

Mike Posthumus vyštudovaný pedagóg, pôsobiaci v interdisciplinárnej architektonickej spoločnosti Fielding International, ktorá sa špecializuje na dizajn a plánovanie vzdelávacích priestorov. Pri svojej práci používa stratégie dizajnového myslenia zamerané na človeka. Vďaka tomu pomáha vytvárať vzdelávacie prostredia zamerané na mládež, ktoré sú navrhnuté tak, aby transformovali spôsob, akým študenti zažívajú učenie. V októbri navštívi na Slovensko a práve Vy máte možnosť sa s ním stretnúť a absolvovať interaktívny workshop.

Tešíme sa na vašu účasť a veríme, že si odnesiete množstvo užitočných poznatkov a stratégií, ktoré budete môcť implementovať vo svojich školách na podporu zmysluplnej transformácie.

Využite potenciál workshopu a prineste si digitálne (a ideálne aj vytlačené) fotografie priestorov, ktoré by ste chceli vo svojich školách transformovať.

Workshop bude prebiehať v anglickom jazyku.

Počet miest je limitovaný, preto si vyhradzujeme právo neprijať vašu prihlášku v prípade naplnenia kapacity.

V prípade záujmu vyplňte prihlasovací formulár: https://forms.office.com/e/xszs0UeyH2

Pridať komentár